Met de brailleliga 20 km door Brussel!
26.05.2016

Met de brailleliga 20 km door Brussel!

Op zondag 29 mei om 10 uur starten in het Brusselse Jubelpark opnieuw 40.000 lopers aan de 20 km door Brussel. Aardgas, de Koninklijke Vereniging van Belgische Gasvaklieden en zijn leden Fluxys en Sibelga lopen mee onder de vlag van de Brailleliga en helpen zo op een sportieve manier deelnemers en toeschouwers te sensibiliseren voor visuele handicap.

Ook u kan helpen om het doel van 28.000 euro ter voordele van blinde en slechtziende kinderen te halen.  De Brailleliga zet zich elke dag opnieuw in om blinde en slechtziende personen in ons land te steunen en begeleiden naar zelfstandigheid, sociale integratie en een volwaardig en evenwichtig leven. Om dit te kunnen behalen is het belangrijk om met deze steun al van zo jong mogelijk te beginnen met een gestructureerde begeleiding. En hiervoor is de brailleliga deels afhankelijk van de steun van ons allemaal.

Supporter voor ons op de 20 km door Brussel of doneer een mooie gift op rekening van de brailleliga: IBAN BE11 0000 0000 4848 - BIC: BPOTBEB1 met vermelding: “GIFT 20km + aardgas” en steun de verschillende projecten voor slechtziende kinderen zoals de BrailleDay, zelfstandigheidsstage aan zee, studiebegeleiding, …