Ontvang nu tot 2500 vervangpremie.

Meer info

Gas, de ideale combinatie met hernieuwbare energie.

Meer info

Ben jij klaar
voor rijden op CNG?

Doe de test!

Wie slim is, rijdt op aardgas!

Meer info

Bespaar net zoals Alex en Louise tot 40% op je energieverbuik.

Meer info

Een slimme oplossing voor iedereen.

Gas is een zuinige, comfortabele en milieuvriendelijke energiebron die steeds groener wordt. Net daarom is én blijft gas een haalbare en betaalbare oplossing waarmee je helemaal klaar bent voor de toekomst. Thuis kan je gas eenvoudig combineren met hernieuwbare energie. In je wagen is CNG dan weer een duurzaam, voordelig alternatief voor diesel en benzine.

Klaar voor morgen dankzij gas.

Juan Vazquez legt uit waarom gas een milieubewuste keuze is.

26.02.2019

Energiezuinig bouwen? Met gas win je vier keer!

Wie bouwplannen heeft, kan er niet omheen: tegen 2021 moeten nieuwbouwwoningen zo goed als energieneutraal zijn. Ben jij nog op zoek naar een zuinige energiebron die makkelijk combineerbaar is met hernieuwbare energie en toch betaalbaar is? Met gas win je vier keer.

Lees meer
26.02.2019

Maak je huis klaar voor de toekomst met gas.

In 2050 moet elke woning even zuinig zijn als een nieuwbouwwoning nu. Gas is de ideale transitie-energie om je huis klaar te maken voor een koolstofarme toekomst. Volg dit stappenplan en geniet in alle comfort van duurzame en efficiënte verwarming.

Lees meer
26.02.2019

Efficiënter verwarmen? Ga voor een (hybride) gaswarmtepomp.

Voor de verwarming en productie van warm water is de warmtepomp veruit de meest efficiënte. En al helemaal wanneer je kiest voor een exemplaar op gas. Aangestuurd door een gasbrander zorgen de warme dampen in de buizen van je warmtepomp voor verwarming en warm water.

Lees meer
Meer blogartikelen